Soof Retreats

Soof App & Services

Alles wat je nodig hebt dichtbij: de Soof App.

En handig dat 'ie is! Bij Soof Retreats omarmen we de kracht van handige tools, zoals de Soof App! Met de Soof App in je broekzak heb je alles bij de hand wat je nodig hebt tijdens je vakantie. En als je niks nodig hebt, dan gooi je je telefoon weg en geniet je van de rust om je heen. 

Inchecken bij de receptie? Dat is verleden tijd! Niet omdat we je niet willen verwelkomen, maar omdat we erin geloven dat je onze receptie niet nodig hebt om in te checken. Koppel na het maken van je reservering je boeking in de Soof App en vul je kenteken in. De slagboom zal voor je opengaan en de route naar de accommodatie zal in de App zichtbaar zijn. De deur openen of sluiten? Ook dat doe je gemakkelijk via de Soof App. Bekijk ook de instructievideo op deze pagina.

Bij Soof Retreats geniet je van je vakantie vanaf het moment dat je hebt geboekt. We streven ernaar dat je de ideale vakantie gaat beleven op een van onze bijzondere plekjes. We willen je laten ervaren hoe het is om tot rust te komen, op een plek waar je zelf bepaalt wat je die dag gaat doen.

De Soof App in het kort

  Toegang tot je lodge
  Bestellen van ontbijt
  Huren van een fiets
  De beste tips in de omgeving
 • Toegang tot je lodge
 • Bestellen van ontbijt
 • Huren van een fiets
 • De beste tips in de omgeving

Heb je ons nodig? Dan zijn we er.

En dat dagelijks, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Op ons park is er altijd iemand aanwezig, maar is er geen fysieke receptie zoals je wellicht gewend bent. Onze collega's zijn zeer goed bereikbaar via de telefoonWhatsApp of mail en helpen je graag. We weten veel over de omgeving te vertellen, kennen de beste restaurants en helpen je graag met het maken van een boeking. Voel je vrij contact met ons op te nemen.

Heb je vragen over de Soof App? Stuur ons een WhatsApp bericht en we nemen snel contact met je op.

Ons team staat voor je klaar ⤵

Download de App

Bekijk hoe je gemakkelijk kunt inchecken