Soof Heuvelrug
faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten op Soof Heuvelrug

Soof Heuvelrug is het duurzame vakantiepark van Nederland. Dat zie niet alleen terug in de mooie duurzame Eco-Lodges, maar ook in de faciliteiten die we je bieden. Ervaar het zelf als je bij ons te gast bent. We doen er uiteraard alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Op ons kleinschalige park vind je een aantal luxe faciliteiten, zoals een zwembad en gezellige brasserie. Ook wordt er tijdens de schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen aangeboden.

Brasserie Soof

Heerlijk eten en drinken doe je bij Soof. We heten je van harte welkom om te komen genieten, gezellig binnen, of heerlijk buiten op het terras.

Lees meer

Zwembad met waterspeeltuin

Op Soof vind je een buitenzwembad met leuke waterspeelplaats. Ideaal voor een frisse duik op een warme zomerdag.

Lees meer

Recreatieprogramma

Er is deze zomer weer heel veel Sooffun te beleven! Soof staat weer in het teken van genieten van elkaar, de omgeving en leuke activiteiten.
Lees meer

Speeltuin

De speeltuin op Soof Heuvelrug bestaat uit grote zwerfkeien die uren klim- en klauterplezier geven.
Lees meer

Fietsverhuur

Of je nu wilt mountainbiken over de Utrechtse Heuvelrug of met je kinderen de natuur wilt ontdekken, je kunt altijd een fiets of mountainbike huren bij Soof

Lees meer

Laadpalen

Laad je elektrische of hybride auto op via één van de laadpalen op de parkeerplaats. Duurzaam en verantwoord.
Lees meer

Massageservice

Kom even tot rust, gun jezelf een momentje me-time bij Soof Retreats en boek een heerlijke ontspanningsmassage.
Lees meer

Private dining

Private dining: het culinaire genieten met de luxe van een restaurant, maar dan in jouw eigen Eco-Lodge. Onze chef-kok verzorgt jouw diner.
Lees meer

MTB Gids Heuvelrug

Nooit op een mountainbike gezeten? Of de volgende stap willen zetten om dynamische rijvaardigheden op te doen? Dan zit je goed bij MTB gids Heuvelrug!
Lees meer

BBQ service

Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen? Bij Soof Retreats hebben we een geweldige BBQ-service in samenwerking met Slagerij Hermsen!
Lees meer