Faciliteiten op Soof Heuvelrug

Soof Heuvelrug is een duurzaam vakantiepark in Nederland. Dat zie niet alleen terug in de mooie duurzame Eco-Lodges, maar ook in de faciliteiten die we je bieden. Ervaar het zelf als je bij ons te gast bent. We doen er uiteraard alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Op ons kleinschalige park vind je een aantal luxe faciliteiten, zoals een zwembad en gezellige brasserie. Ook wordt er tijdens de schoolvakanties een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen aangeboden. 

Zwembad met waterspeeltuin

Zwembad met waterspeeltuin

Op Soof vind je een buitenzwembad met leuke waterspeelplaats. Ideaal voor een frisse duik op een warme zomerdag.
Brasserie Soof

Brasserie Soof

Ervaar de gezellige sfeer bij de brasserie! Geniet van een heerlijk bakje koffie, een lekkere lunch of een borrel met vrienden en familie op het terras.
Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Doe je met ons mee? In het hoogseizoen is er heel veel Sooffun te beleven! Een vakantie op Soof staat in het teken van genieten van elkaar, de omgeving en leuke activiteiten.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug met de fiets! Huur gemakkelijk een fiets die aansluit bij jouw wensen en ervaar de omgeving rondom het park.
Speeltuin

Speeltuin

Een natuurlijke speeltuin van grote keien en houten glijbanen, dat is echt Soof! Ontdek samen met je kinderen alle mogelijkheden.
Laadpalen

Laadpalen

Kom je met een elektrische auto? Dat is bij ons geen probleem. Op de parkeerplaats staan een aantal laadpalen waar je gemakkelijk de auto kan opladen.