Soof Heuvelrug
mtb gids heuvelrug

MTB Gids Heuvelrug

Mountainbike clinics en begeleide tochten!

De Utrechtse Heuvelrug is een paradijs voor mountainbikers.

Nog nooit op een mountainbike gezeten? Of juist de volgende stap willen zetten om meer dynamische rijvaardigheden op te doen? Dan ben je bij MTB gids Heuvelrug aan het juiste adres.

Bij MTB gids Heuvelrug in Leersum verzorgen ze verschillende mountainbike clinics, de clinics worden gegeven op hun eigen landgoed waar ze beschikken over een eigen mountainbike bos met trainingsparcours en een skillspark. Hier kan je in alle rust en ruimte oefenen. 

Vanaf een schitterend landgoed in de bossen in Leersum werken ze met een aantal gepassioneerde mountainbike gidsen en -instructeurs om zoveel mogelijk mensen veilig en ontspannen (beter) te leren mountainbiken en te laten genieten van de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Dat doen ze voor beginners, gevorderden, gezinnen, vrijgezellen en bedrijven. 
De gidsen zijn gediplomeerd en opgegroeid op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kennen ze de bossen en de mountainbikeroutes als hun broekzak. Ze leren je dus niet alleen (beter) mountainbiken, maar nemen je ook mee over de mooiste trails en kunnen je alles vertellen over de omgeving. 

Interesse in een clinic bij MTB gids Heuvelrug?

Heb je interesse in een clinic bij MTB Gids Heuvelrug? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie of om online te reserveren.

Als speciale bonus heeft MTB Gids Heuvelrug voor ons twee prachtige routes gecreëerd in een handig GPX-bestand voor fietsnavigatie. Je kunt deze routes vinden in onze app. Zo wordt jouw mountainbike-avontuur op de Utrechtse Heuvelrug nog eenvoudiger en meeslepender!

 

Er alvast op uit?

Speciaal voor Soof heeft MTB Gids Heuvelrug een aantal GPX bestanden gemaakt waardoor jullie direct erop uit kunnen! Kies je voor Amerongen, Rhenen of Kwintelooijen? Klik op de buttons hieronder!