Soof Retreats
soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

soof retreats

Ervaar het Soof gevoel

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

462 beoordelingen
  1. 7,4

    Leuk en goed huisje. Mooi ingericht en stijl van deze tijd. Wij voelde ons wel thuis in de lodge.

    Februari 2024 - Dennis v. verbleef in Luxe Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

  2. 9,7

    Klein park nieuw en prachtige huisjes, vriendelijke mensen, makkelijk contact.

    Februari 2024 - Esther G. verbleef in Luxe Lodge met Hottub op Soof Heuvelrug

  3. 10

    Wij hebben het als bijzonder aangenaam ervaren. Ons huisje was goed, ruim en modern ingericht. De inrichting was luxe en van alle gemakken voorzien. Wat we gevragen hadden was er allemaal. De ontmoetingen met de medewerkers waren prima en erg vriendelijk.

    Februari 2024 - Walter v. verbleef in Luxe Lodge voor 6 personen op Soof Heuvelrug

  4. 9,4

    Het was leuk! En ontspannen!

    Februari 2024 - Nazila B. verbleef in Luxe Lodge met Hottub op Soof Heuvelrug

  5. 10

    Geweldig! Wat een mooi park en werkelijk fantastisch huis! Wij waren op zoek naar een park wat rustig is. Dus zonder een enorme plaza, maar wel met een receptie voor persoonlijk contact, mocht dat nodig zijn. En dat is gelukt! Prachtige huisjes in een mooi park, vlakbij een wandelgebied en dichtbij een paar leuke plaatsjes. Voor ons precies wat we zochten.

    Februari 2024 - René v. verbleef in Luxe Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

  6. 10

    Heerlijk 7dagen geweest waarvan 2dgn met 4"grote" kinderen. De lodge is prachtig Warm en sfeervol en dat is zeker in februari een must, je leeft toch iets meer uren in je lodge dan in de zomer. Veel privacy ervaren. Kortom fantastisch.

    Februari 2024 - Klasien t. verbleef in Luxe Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

  7. 9,5

    Mooie lodge, fijne keuken en heerlijk warm en mooie ligging.

    Februari 2024 - Loubna S. verbleef in Luxe Lodge met Hottub op Soof Heuvelrug

  8. 7,9

    De sjieke kamers, de hottub en de service!

    Februari 2024 - Esther v. verbleef in Luxe Lodge met Hottub op Soof Heuvelrug

  9. 8,2

    De rust op het park was erg prettig. Ook dat je vanuit het park direct de natuur ik loopt was voor ons echt positief. Daarnaast was de accommodatie prima in orde.

    Februari 2024 - Peter Andre V. verbleef in Luxe Lodge met Hottub op Soof Heuvelrug

  10. 7,8

    Nette lodge met goede faciliteiten. Mooi onderhouden terrein. Wij gebruikten 1 lodge als hoofdlocatie en er waren twee extra stoelen en een extra koelkast geplaatst. Goed meegedacht.

    Februari 2024 - Arina S. verbleef in Luxe Lodge voor 6 personen op Soof Heuvelrug