Soof Retreats
Duurzame recreatiewoning

Duurzame recreatiewoningen

 • Circulair gebouwd
 • Vakantiehuizen met warmtepomp en zonnepanelen
 • Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug

Duurzame recreatiewoningen op de Utrechtse Heuvelrug

Overnachten in een duurzame recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug? Dan zit je goed bij Soof Heuvelrug! Onze eco-lodges zijn circulair gebouwd, van het gas af en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de natuur. Overnachten in een duurzaam vakantiehuis betekent echter niet dat je hoeft in te leveren op luxe. Geniet samen met je gezelschap in de ruime leefkeuken, ervaar een goede nachtrust op de boxspringbedden en bewonder de rustgevende natuur op je privé terras. Wanneer kom jij genieten bij Soof Heuvelrug?

Vanaf
€ 631
€ 575
3 nachten
2 personen

Luxe Lodge + hottub (6p)

Nederland, Utrecht, Rhenen
63Nee
 • 6 personen
 • 3 slaapkamers
 • Hottub (elektrisch gestookt)
 • Eigen schuur
Vanaf
€ 598
3 nachten
2 personen

Luxe Lodge + hottub (2p)

Nederland, Utrecht, Rhenen
21Nee
 • 2 personen
 • Hottub (elektrisch gestookt)
 • Luxe keuken
 • Eigen schuur
Vanaf
€ 613
3 nachten
2 personen

Luxe Familie Lodge + hottub (6p)

Nederland, Utrecht, Rhenen
63Nee
 • 6 personen
 • 3 slaapkamers
 • Hottub (elektrisch gestookt)
 • Eigen schuur

Duurzaam huisje huren bij Soof Heuvelrug

Duurzaam, verantwoord én exclusief; dat zijn onze kernwaarden. Je vakantiehuis bij Soof is duurzaam en net even anders dan anders. Waarom? Onze vakantiehuizen liggen namelijk op een prachtige plek midden in de natuur en worden duurzaam verwarmd met een warmtepomp, in combinatie met een zonnestroomsysteem. Jouw duurzame recreatiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle gemakken. Je hoeft alleen je koffer mee te nemen en je vakantie kan beginnen! Op zoek naar nog meer luxe en ontspanning? Kies dan voor een duurzaam vakantiehuis mét wellness. Lekker relaxen in je privé hottub, met je favoriete drankje erbij. Klinkt goed, toch? Tip: kom je met een elektrische of hybride auto? Op onze parkeerplaats kun je deze gewoon opladen!

  Circulair gebouwd
  Zonnepanelen
  Warmtepomp

To do's op ons duurzame vakantiepark

Dankzij de vele faciliteiten, voor zowel jong als oud, op ons duurzame vakantiepark hoef je je geen moment te vervelen! Geniet van een hapje en drankje bij Brasserie Soof, huur een fiets en ontdek de Utrechtse Heuvelrug of trek een paar baantjes in het buitenzwembad (ook duurzaam verwarmd middels een warmptepomp). En wist je dat we in de zomer ook leuke activiteiten organiseren, zoals een paella-avond, lazy sundays met oesters en bubbels of marshmallows roosteren boven het kampvuur? Super tof, toch! En kom je duurzaam vakantie vieren met je kinderen? Zij beleven uren speelplezier in onze speeltuin met zwerfkeien, spetteren in de waterspeeltuin of spelen in de zomer spelletjes met het animatieteam. Kortom, genoeg te beleven bij Soof Heuvelrug! Wanneer mogen we jullie verwelkomen?

Veelgestelde vragen over een duurzame recreatiewoning ⤵

Wat maakt een duurzame recreatiewoning zo duurzaam?

De eco-lodges van Soof Heuvelrug zijn duurzaam aangezien ze allereerst circulair gebouwd zijn. Dit houdt in dat tijdens de bouw zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen zijn gebruikt en zo min mogelijk eindige bronnen. Daarnaast beschikken de huisjes over een warmtepomp en zonnepanelen. Zo houden we ons kleinschalige vakantiepark zo duurzaam mogelijk!

Waar kan ik een duurzaam huisje huren?

Dat kan bij Soof Heuvelrug! Onze huisjes zijn duurzaam gebouwd en zijn prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kun je optimaal genieten van de natuur. Word 's ochtends gewekt door de fluitende vogels en geniet van een goede kop koffie in de zon. Toe aan extra ontspanning? Kies dan voor een eco-lodge mét hottub!