Soof Retreats
omgeving

Omgeving

Omgeving

Soof Heuvelrug ligt pal tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt Soof tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden.

We hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet. We kennen de omgeving zelf natuurlijk het beste dus geven je graag de écht 'inside information'. 

E-chopper rijden
Huur een E-chopper en trek erop uit!

Maak een prachtige tour over de Utrechtse Heuvelrug met een E-chopper! De elektrisch aangedreven chopper maakt je tocht niet alleen relaxed, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Via bos en heide kom je terecht op bijzondere plekjes van de Utrechtse Heuvelrug.
Lees meer

Cultuur ervaren
Bezoek musea en kastelen

Musea, kastelen en andere historische gebeurtenissen of monumenten. Deze vind je in de omgeving van Soof Heuvelrug.
Lees meer

Winkelen
Beleef unieke steden

Een dagje rondneuzen in winkels voor kleding, woonaccessoires of regionale producten. In de omgeving zijn genoeg leuke dorpen en steden.
Lees meer

Gastronomie
Culinair genieten

Op ons park, of binnen 10 minuten rijden, vind je de leukste restaurants & bars. Van pannenkoek tot driegangen-diner, eetsmakelijk!
Lees meer

Actief
Een dagje erop uit

Ontspannen tijdens je vakantie is lekker, maar actief bezig zijn is dat uiteraard ook! Bekijk onze actieve tips en beleef een gezellige dag.
Lees meer

Ontdek de natuur
Kom helemaal tot rust

Je kijkt je ogen uit in de natuur rondom het park! Ga op ontdekking per fiets of te voet in de prachtige natuur rondom Soof Heuvelrug.
Lees meer

Dagje uit
Uitjes met het hele gezin

Plan een gezellig dagje uit met de hele familie en ga naar een dierentuin, een pretpark of museum. Ervaar een vakantie zoals jij dat wil!
Lees meer