Soof Retreats

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

174 beoordelingen
 1. 9,8

  Sehr erholsam, perfekte und sehr moderne Unterkunft. Super entspannend besonders durch den Sitzplatz am Teich und die ruhige Lage, den Hotpot und dem Pool. Wunderbar duftendes Dusch- und Haarschampoo. Es ist einfach eine sehr schöne Anlage. Schöne Loungegruppe.

  Juni 2023 - Iris B. verbleef in Luxe Lodge met wellness aan het water op Soof Heuvelrug

 2. 8,6

  Het was een prachtig huisje en veel sfeervoller ingericht dan normaliter. Ook de geur van Rituals was bijzonder aangenaam.

  Juni 2023 - I K. verbleef in Luxe Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

 3. 9,2

  Het verblijf was geweldig. Prachtige huisjes met alle comfort, zeker geschikt voor 6 personen. Het overdekte terras is perfect en voor de liefhebbers is er een hottub. Keurig verzorgde tuinen bij de lodges en de verdere inrichting en aanleg van het park zijn ook schitterend. De medewerkers zijn allemaal gastvrij, vriendelijk en behulpzaam, 7 dagen per week. Ouderwetse gastvrijheid die je nog zelden tegenkomt. De ligging bij de natuurgebieden Kwintelooijen en Prattenburg is ideaal, ook Veenendaal en Rhenen op een steenworp afstand. Zelfs een aantal lodges met eigen laadpaal, maar ook op het parkeerterrein laadpalen. Een leuke brasserie waar je ook heerlijk buiten kunt zitten.

  Mei 2023 - E. B. verbleef in Luxe Lodge met wellness op Soof Heuvelrug

 4. 8,4

  Goed de rust en ligging

  Juni 2023 - Karel S. verbleef in Luxe Lodge met wellness aan het water op Soof Heuvelrug

 5. 10

  Onze lodge was van alle gemakken voorzien Wij geven het daarom ook een dikke tien! De hottub was heerlijk genieten, Alles was zo luxe het leek wel voor elite😉 Genoten van de kleine eendjes en brulkikkers in het water voor onze deur, Het gaf onze vakantie nog meer kleur, De locatie aan het water was top, Helaas zit de vakantie er weer op.

  Juni 2023 - Esther v. verbleef in Luxe Lodge met wellness aan het water op Soof Heuvelrug

 6. 10

  Het verblijf was perfect gelegen aan het water, zeer luxe ingericht, bedden zijn zeer goed en de lodge is van alle gemakken voorzien. Medewerkers zijn zeer gastvrij, park is super schoon. Zwembad is zeker aan te raden, je waant jezelf in het buitenland in eigen land. De brasserie heeft een gevarieerd menu, alles is even goed. De omgeving leent zich om er lekker op uit te gaan maar als je op het park wilt blijven heb je ook ee supervakantie!

  Juni 2023 - J.C. v. verbleef in Luxe Familie Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

 7. 9

  Heerlijk ontspannen! Rustige groene omgeving. Genoten van de hottub. Prachtig exterieur en mooie tuin. Het hele ecologische is erg aansprekend!

  Juni 2023 - Fleur V. verbleef in Luxe Lodge met wellness op Soof Heuvelrug

 8. 9,6

  Wij hebben het erg fijn gehad. De huisjes zijn modern en schoon. Het park is ook mooi aangelegd. We zouden eerst twee nachtjes blijven (voor een bruiloft in de buurt), maar hebben nog een nachtje bijgeboekt omdat we het zo leuk vonden!

  Juni 2023 - Nick R. verbleef in Luxe Familie Lodge aan het water op Soof Heuvelrug

 9. 10

  We hebben overal van genoten. Het prachtige en sfeervol ingerichte huisje. De regendouche en uiteraard de hottub. We hadden graag langer willen blijven maar komen zeker nog een keer terug!!

  Mei 2023 - Anke d. verbleef in Luxe Lodge met wellness op Soof Heuvelrug

 10. 8,4

  Lekker een paar dagen er tussenuit. Het park was super rustig en de huisjes waren mooi en keurig ingericht. Alles was naar wens, ideaal dat je het huisje met een toegangscode binnen kunt.

  Juni 2023 - Nick E. verbleef in Luxe Lodge aan het water op Soof Heuvelrug