Soof Friese Meren
 

Soof Friese Meren

We ontwikkelen in samenwerking met Kontour Vastgoed een compleet nieuw park aan het water waar we ons duurzame en luxe concept gaan voortzetten onder de naam Soof Friese Meren

Balk is gelegen in het zuiden van de provincie Friesland aan het Slotermeer en dichtbij de bekende Elfstedenstad Sloten. De historische kern is aangemerkt als beschermd dorpsgezicht en wordt gekenmerkt door de rivier de Luts, die dwars door het pittoreske centrum stroomt. Door haar ligging midden in het Friese merengebied is Balk een bruisende plek voor watersportliefhebbers.

Beleef een onvergetelijke vakantie aan het water. De eerste verkoopfase is gestart!

 
 
 

Proef de sfeer!

 

Brochure downloaden⤵

Geniet van Friesland!⛵

Soof Friese Meren kenmerkt zich door luxe, comfort en alles op het gebied van passieve of actieve waterbeleving. In totaal worden 55 Retreats gebouwd welke zijn ontworpen door architect Jeroen Dingemans. Aan het ontwerp is direct te zien dat architect Dingemans met veel toewijding het beste uit veel mogelijkheden heeft gehaald. Het resultaat is veel licht en ruimte met hoge plafonds, een uniek vlinderdak en prachtige zichtlijnen.

Royale kavels van gemiddeld 475 m² zorgen voor een gevoel van weidsheid. Dankzij de tuinaanleg met veel groen en prachtige streekeigen beplanting kunt u met veel privacy van uw eigen tuin genieten. Binnen dit project heeft u tevens de unieke kans om één van de gelimiteerde ligplaatsen in de naastgelegen haven te bemachtigen. Wat vindt u ervan om vanaf uw eigen ligplaats in minder dan een dag naar alle bekende watersportplaatsen in Friesland te kunnen varen?

 

Bekijk de sfeerimpressies!⤵

Swipe voor meer foto's →