Soof Retreats
Tijdelijke woonruimte

Tijdelijke woonruimte op vakantiepark

  • Duurzaamste vakantiepark van Nederland
  • Tijdelijke woonruimtes geschikt voor 6 personen
  • Milieuvriendelijke faciliteiten

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark dat een prachtige ligging in de natuur heeft? Dan ben je bij Soof Heuvelrug, een duurzaam vakantiepark met prachtige langverblijven, aan het juiste adres. Dit vakantiepark in Veenendaal heeft tijdelijke woonruimtes op het vakantiepark in het najaar beschikbaar gesteld voor longstay (van september t/m juni). Voor een periode van minimaal 1 maand tot maximaal 6 maanden verblijf je in zeer luxe en moderne vakantiewoningen (Eco-Lodges), die elk gelegen zijn op de mooiste plekjes van het park. 

Voorzieningen bij tijdelijke woonruimte op vakantiepark

De uitstekende voorzieningen waarmee de tijdelijke woonruimtes op het vakantiepark (geschikt voor 6 personen) zijn uitgerust, zorgen ervoor dat tijdens jouw langverblijf op Soof Heuvelrug het aan niets zal ontbreken. Wanneer je een duurzame tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark huurt, krijg je er dus ook echt wat voor terug. Zo beschikken de langverblijven over 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet, een luxe, complete keuken (kookeiland) en er zijn laadpalen aanwezig. Verder zijn de duurzame lodges gasvrij en energiezuinig. Vind je de temperatuur wat aan de lage kant? Maak gebruik van de aanwezige vloerverwarming! 

Voorzieningen van een tijdelijke woonruimte:

  • Luxe en comfort
  • Grote slaapkamers
  • Moderne badkamer
  • Ruim woongedeelte
  • Open keuken
  • Ruim overdekt terras

Luxe Lodge + hottub (6p)

Deze Eco-Lodge is uitgerust voor 6 personen en beschikt over een hottub. Vanaf je eigen terras dus helemaal ontspannen je eigen wellnessmomentje pakken!
Lees meer

Luxe Lodge (6p)

Deze prachtige, onder achitectuur vormgegeven, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen.
Lees meer

Luxe Waterlodge (6p)

Deze prachtige, onder achitectuur vormgegeven, Eco-Lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen.
Lees meer

Tijdelijke woonruimte op duurzaam vakantiepark met duurzame faciliteiten

Wil je dus een vakantiehuis voor langere tijd huren, omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Soof Heuvelrug biedt een passende oplossing, namelijk een tijdelijke woonruimte op ons vakantiepark, bijvoorbeeld in een volledig ingerichte Eco-Lodge. Kom langdurig genieten van milieuvriendelijke faciliteiten op het duurzaamste vakantiepark van Nederland, Soof Heuvelrug. 

Soof Heuvelrug denkt een en al duurzaam. Niet alleen de tijdelijke woonruimtes op het vakantiepark zijn uitgerust met duurzame voorzieningen, maar ook op het park vind je duurzaamheid terug. Wanneer je tijdelijke woonruimte huurt op Soof Heuvelrug, kun je gebruik maken van de meest duurzame faciliteiten, zoals het zwembad met waterspeeltuin (wordt verwarmd middels een warmtepomp) en laadpalen. Ook worden er E-scooters verhuurd waarmee je de omgeving op avontuurlijke wijze kunt ontdekken. Dit alles maakt Soof Heuvelrug hét duurzaamste vakantiepark van Nederland!

Hier vind je uw tijdelijke woonruimte op Soof Heuvelrug

Veelgestelde vragen over uw tijdelijke woonruimte op het vakantiepark

WELK VAKANTIEPARK IN MIDDEN NEDERLAND IS HET MEEST DUURZAAM?

Soof Heuvelrug is het duurzaamste vakantiepark van Nederland. Onze Eco-Lodges zijn namelijk voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Maar we denken ook duurzaam door onze 'keienspeeltuin'. Is duurzaamheid ook belangrijk voor jouw keuze? Boek dan nu een duurzame tijdelijke woonruimte op het vakantiepark!

OP WELK VAKANTIEPARK IS ER EEN VAKANTIEHUISJE IN HET BOS MET LUXE EN COMFORT?

Op Soof Heuvelrug zijn de tijdelijke woonruimtes voorzien van alle luxe en comfort die je thuis ook gewend bent. Zo beschikken ze over 3 grote slaapkamers, een moderne badkamer, ruim woongedeelte met open keuken en een ruim overdekt terras. Voor hetzelfde gemak en comfort, boek een tijdelijke woonruimte op het vakantiepark!