Soof Retreats

Vacature Medewerker Animatie

Bij Soof zoeken we iemand die elke dag vrolijk opstaat, proactief is en ervan houdt om mensen te vermaken!

Hi! Wat leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn Soof Retreats. Soof Retreats is een eigentijds vakantiepark concern met nu één locatie in Rhenen, en één locatie in ontwikkeling. Het bestaande park, Soof Heuvelrug, ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug, tegenover het recreatiegebied Kwintelooijen. Dit duurzame park is uniek door de luxe Eco-Lodges met wellness opties en de ligging in de natuur. Op ons exclusieve park bieden wij een aantal faciliteiten, zoals een verfrissend buitenzwembad en een smakelijke brasserie. Het is ons doel onze gasten een geweldige tijd te geven. Samen met ons team zetten we ons hier dagelijks voor in.

Vacature Medewerker Animatie

Wat ga je doen?

Hee, jij daar! Goed dat je nog aan het lezen bent, dat betekent dat je nieuwsgierig bent! Lees gerust verder.

Samen met het animatieteam zorg jij voor strakke planningen en uitvoeringen van ons animatieprogramma. Jij weet als geen ander hoe je iedere doelgroep aanspreekt om even wat leuks te ondernemen. Of het nou knutselen met de kids is of aquagymen met de volwassenen en senioren op het park, jij weet iedereen te enthousiasmeren! Met uiteraard als doel: onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Je werkzaamheden bestaan uit:

✓ Het maken van de juiste planningen met ons animatieteam
✓ Het uitvoeren van het Soof animatieprogramma. Denk hierbij aan knusse kampvuurverhalen, een speurtocht, een potje Jeu de Boules of koekjes bakken in de brasserie
✓ Je laat jouw talenten niet onbenut en geeft aan wat voor jou werkt
✓ Draagt bij aan de meest unieke vakantiebeleving die onze gasten ooit hebben gezien

Wie zoeken wij?

Yes, we hebben nog steeds jouw aandacht! Soof is op zoek naar enthousiaste studenten of scholieren die het leuk vinden om jong en oud te vermaken tijdens de hoogseizoenen (tijdens jouw vakantieperiodes). Samen met het team draag je er zorg voor dat de animatie iedere dag een 10+ is en de kids staan te popelen om na het ontbijt direct weer naar jullie toe te gaan. Tevens zoeken wij mensen met ieder hun eigen talent, deze willen wij dan ook zeker benutten. Ben jij goed in verhalen verzinnen om het kampvuur, bespeel jij een instrument of ben je super creatief? Laat het ons vooral weten! Ervaring is absoluut geen vereiste, zolang het werk je maar enthousiast maakt.

✓ Je bent vriendelijk en creatief
✓ Je kunt goed overweg met jong en oud
✓ Je zit niet graag stil
✓ Je verzint graag nieuwe activiteiten
✓ Enthousiast en gemotiveerd
✓ Je bent flexibel wat betreft de tijdstippen van de activiteiten
✓ Je bent minimaal 16 jaar oud

Dit krijg je van ons

✓ Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
✓ De juiste begeleiding van onze medewerkers
✓ Goede arbeidsvoorwaarden
✓ De ruimte om jouw talenten aan het licht te brengen
✓ De ruimte om zelf te bepalen hoeveel en wanneer je werkt

Heb je vragen over deze stagevacature? Of wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar bo@soofretreats.nl

Sollicitatieformulier

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.