Soof Retreats
Herfstvakantie

Genieten in de herfstvakantie

 • Luxe ecolodges
 • Midden op de Utrechtse Heuvelrug
 • Met opties voor wellness

Herfstvakantie bij Soof: kleinschalig en exclusief

Wil je jouw herfstvakantie op een unieke manier vieren? Geniet dan op ons kleinschalige vakantiepark Soof Heuvelrug: hét duurzaamste vakantiepark van Nederland. Bij ons verblijf je in een duurzame Eco-Lodge en draag je dus een steentje bij aan het milieu. En dat alles met de fantastische natuur van de Utrechtse Heuvelrug om de hoek. En we verklappen het alvast: dit natuurgebied is prachtig in de herfst! Tip: ga voor een lodge met wellness, een echte aanrader wanneer het buiten guur en koud is. Zien we jou deze herfstvakantie?

Zoek en boek jouw ideale verblijf in de herfstvakantie:

 

Overnacht in een unieke Eco-Lodge

Breng jouw herfstvakantie door in een van onze prachtige en duurzame Eco-Lodges! Deze energiezuinige vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn compleet en sfeervol ingericht. Al onze Eco-Lodges zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Een aantal lodges beschikken over een heerlijke hottub waar je helemaal opwarmt tijdens een gure herfstdag. Je kunt ervoor kiezen om te verblijven in een Eco-Lodge aan het water met een mooi uitzicht. Welke Eco-Lodge heeft jouw voorkeur?

  Energieneutraal

  Onze Eco-Lodges zijn voorzien van zonnepanelen en een wamtepomp. Hierdoor zijn deze vakantiewoningen energieneutraal.

  Wellness

  Voor dat ultieme gevoel van ontspanning beschikken een aantal van onze Eco-Lodges over een heerlijke hottub. Dat is pas genieten!

  Aan het water

  Een aantal van onze Eco-Lodges hebben een prachtige ligging aan het water. Kom helemaal tot rust met de kabbelende geluiden.

 

To do's tijdens de herfstvakantie

Bij Soof Heuvelrug zul je een onvergetelijke herfstvakantie beleven! Wij hebben fijne parkfaciliteiten zoals een speeltuin met gave zwerfkeien, een heerlijke massageservice en Brasserie Soof met smakelijke gerechten. Ook verhuren wij op ons park diverse fietsen en mountainbikes waarmee je de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug kunt verkennen. Deze veelzijdige omgeving is ook erg geschikt voor een stevige herfstwandeling. Is het een dagje wat minder weer? Breng dan een bezoekje aan kasteel Amerongen of indoor activiteitencentrum The Maxx. Er is meer dan genoeg te beleven tijdens je herfstvakantie!

 

Tips voor jouw herfstvakantie:

 • Wandelen of fietsen door de natuur
 • Dagje naar Ouwehands Dierenpark
 • Indoorcentrum The Maxx
 • Winkelen in Rhenen of Veenendaal