Soof Retreats
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas
sinterklaas

Vier een onvergetelijke pakjesavond

 • Duurzaam en kleinschalig vakantiepark
 • Pakjesavond met cadeauservice
 • Op de Utrechtse Heuvelrug

Sinterklaasweekend op de Utrechtse Heuvelrug

Hoor wie klopt daar kinderen... Bij Soof Retreats vier je een sinterklaasweekend om nooit te vergeten! Zo kunnen de kinderen hun schoen zetten en bieden we een cadeauservice waarbij er op de deur gebonkt wordt en er mooie pakjes klaarstaan voor je luxe Eco-Lodge. Ultiem genieten in jouw lodge? Boek dan onze BBQ service of laat je culinair verwennen door onze privé kok. De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug is een ideale omgeving voor een mooie herfstwandeling. Na een stevige wandeltocht kunnen jullie samen sinterklaasliedjes zingen in je aangename Eco-Lodge. We verwelkomen je graag!

Vind jouw ideale verblijf tijdens Sinterklaas:

To do's tijdens het sinterklaasweekend

Tijdens je sinterklaasweekend bij Soof Retreats bieden wij de vermakelijkste activiteiten voor jong en oud! Zo kunnen kinderen hun schoen zetten waarna ze een leuk cadeautje ontvangen. Ook op ons park is van alles te doen voor kinderen. Zo hebben wij een kei-leuke speeltuin met uitdagende klimtoestellen en avontuurlijke zwerfkeien voor uren klimplezier. Daarnaast kun je diverse soorten fietsen huren op ons park om de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Maak ook eens een herfstige wandeling door de natuur van dit veelzijdige gebied. Daarna kun je heerlijk bijkomen op ons park, zo bieden wij een luxe massageservice en een gezellige brasserie met smakelijke gerechten. 

Dit mag je niet missen tijdens je sinterklaasweekend:

 
  Cadeauservice

  Zet je schoentje klaar, zing je favoriete sinterklaasliedje en misschien komt Sinterklaas wel cadeautjes brengen bij jouw Eco-Lodge!

  Gave faciliteiten

  Ook in gure herfstdagen verveel je je niet bij Soof! Klim en klauter in de speeltuin, ontspan in de massagesalon of geniet culinair bij Brasserie Soof.

  Prachtige natuur

  Ontdek de prachtige herfstkleuren van de Utrechtse Heuvelrug tijdens een najaarswandeling of -fietstocht. Ook een aanrader is Recreatiegebied Kwintelooijen.

 
 

Geniet in een luxe Eco-Lodge

Jouw sinterklaasweekend wordt onvergetelijk in één van onze duurzame Eco-Lodges! Deze zijn geschikt voor maximaal 12 personen en compleet en gezellig ingericht zodat jij jouw pakjesavond sfeervol kunt doorbrengen. Onze Eco-Lodges zijn energieneutraal en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dat is dus duurzaam genieten! Even helemaal ontspannen op een koude herfstdag? Boek dan een Eco-Lodge met heerlijke hottub! Onze lodges liggen optioneel aan het kabbelende water. Deze zijn omheind zodat de allerkleinsten hier ook veilig kunnen spelen.

 

Over onze lodges:

 • Sfeervol ingericht
 • Duurzaam
 • Optie voor een luxe hottub
 • Optioneel aan het water
 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🎁 Kunnen de kinderen hun schoen zetten?

Dat kan zeker! Bij Soof krijgen alle kinderen een leuk cadeautje wanneer zij hun schoen zetten. Wij bieden ook een cadeauservice waar cadeautjes aan de deur bezorgd worden.

👥 Met hoeveel personen kan ik op jullie park verblijven?

Naast onze Eco-Lodges voor 6 personen kun je ook een luxe Familie Lodge boeken voor maximaal 12 personen. Deze bestaat uit twee lodges die naast elkaar liggen en beschikt over een heerlijke hottub.