Soof Retreats
Duurzaam vakantiehuis kopen

Duurzaam vakantiehuis kopen

  • Luxe ecolodges direct aan het water
  • Midden in de Betuwe
  • Walhalla voor watersportliefhebbers

Duurzaam vakantiehuis kopen aan de Rijn

Denk jij erover om een vakantiehuis aan te schaffen in Nederland? Bekijk dan deze unieke investeringskans bij Soof aan de Rijn! Dit park, onderdeel van Soof Retreats, is een nieuwe parel voor zowel investeerders als vakantiegangers. Het bevindt zich in één van de prachtigste en meest waterrijke regio’s van Nederland: de Betuwe. Je hebt hier de mogelijkheid om een duurzaam vakantiehuis te kopen, geschikt voor 6 personen. De investering in een ecolodge levert je direct 3% rendement op en biedt flexibele gebruiksmogelijkheden. Een duurzaam vakantiehuis kopen doe je bij Soof aan de Rijn!

 
 
 

Een ecolodge kopen in Gelderland

Wanneer je hebt besloten om een ecolodge te kopen bij Soof aan de Rijn, dan heb je de keuze uit verschillende variaties lodges. Luxe lodges, luxe lodges met wellness, luxe lodges culinair en luxe lodges kindvriendelijk. Investeren in een vakantiehuis bij Soof aan de Rijn is een vorm van duurzaam beleggen. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een warmtepompsysteem én voorzien van zonnepanelen. Bij de bouw van de lodges wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en innovatieve technieken. Het unieke aan deze lodges is dat ze volledig off-grid kunnen draaien. Een ecolodge kopen bij Soof aan de Rijn is een zeer duurzame investering!

 

Jouw investering bij Soof

  • Duurzame en energiezuinige accommodaties
  • Direct 3% rendement over je investering
  • Flexibele gebruiksmogelijkheden
  • Verhuur door professionele organisatie
  • Centrale ligging in Nederland
 
Soof aan de Rijn
 

Duurzame vakantiewoning kopen aan het water

Bij de aankoop van een duurzame vakantiewoning bij Soof aan de Rijn zijn er drie gebruiksmogelijkheden: volledig eigen (recreatief) gebruik, variabele verhuur in combinatie met eigen gebruik en volledige verhuur of vast rendement overeenkomst. Bij de investering ontvang je direct 3% rendement en na de oplevering zelfs 5% variabel rendement. De verhuur van jouw woning wordt verzorgd door onze succesvolle en onderscheidende verhuurorganisatie. Heb jij interesse in het kopen van een duurzame vakantiewoning bij Soof aan de Rijn? Vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder!