Soof Retreats
vakantie buiten schoolvakanties

Luxe vakantie buiten de schoolvakanties

  • Luxe en duurzame Eco-Lodges
  • Speeltuin met zwerfkeien
  • In de natuur van de Utrechtse Heuvelrug

Vakantie vieren buiten de schoolvakanties

Gaan jouw kinderen nog niet naar school en wil jij op vakantie buiten de schoolvakanties? Ontdek dan het duurzame vakantiepark Soof Heuvelrug! Hier kun je verblijven in een luxe en duurzaam gebouwde Eco-Lodge. Op ons park hebben wij een ruim aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Zo hebben wij een mooie speeltuin met gave zwerfkeien waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Ons vakantiepark ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug, hier kun je prachtig wandelen met het hele gezin. Ontdek de bossen, velden, planten en dieren van deze veelzijdige omgeving of ga een dagje weg naar een dierentuin of pretpark in de buurt. Ook buiten het hoogseizoen is er van alles te beleven, het is nog lekker weer en het is een stuk rustiger op het park. Ideaal wanneer je ertussenuit wil met jonge kinderen. Geniet van een heerlijke vakantie in juni of september bij Soof Heuvelrug!

 

Verblijven in een luxe Eco-Lodge

Bij Soof Heuvelrug verblijf je in een luxe en duurzame Eco-Lodge, geschikt voor maximaal 6 personen. Deze woningen zijn compleet en sfeervol ingericht en liggen in een groene omgeving. Een aantal van onze Eco-Lodges beschikken over privé wellness voorzieningen zoals een hottub of een sunshower voor nét dat extra beetje luxe. Enkele woningen liggen aan het water van onze rustgevende vijver, uiteraard met hekken zodat jouw kleintje veilig kan spelen. Iedere Eco-Lodge heeft een terras met loungeset waar je heerlijk kunt ontspannen. Welke lodge heeft jouw voorkeur?

Tips voor jouw vakantie

Op ons vakantiepark bieden wij allerlei faciliteiten waar jong en oud zich mee zal vermaken. Zo hebben wij een kei-leuke speeltuin met speeltoestellen van natuurlijke materialen en avontuurlijke zwerfkeien waar jonge kinderen veel klimplezier zullen beleven. Wij verhuren onder andere fietsen met kinderzitjes en bakfietsen zodat je er met je kindje op uit kan gaan in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Voor een dagje weg met jonge kinderen kun je de dieren bewonderen van Ouwehands Dierenpark of een bezoekje brengen aan Ballorig in Veenendaal. Na een actieve dag vol plezier kun je aanschuiven bij Brasserie Soof voor een kopje koffie of een heerlijk hapje eten. Wat ga jij doen tijdens je verblijf in het laagseizoen?

 

De leukste kinderuitjes:

  • Ouwehands Dierenpark (7 km)
  • Ballorig Veenendaal (7 km)
  • Dierenkampje Dragonder (6 km)
  • Nijntje Museum (43 km)
 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

• Is dit park geschikt voor kleine kinderen?

Soof Heuvelrug is zeer geschikt voor een vakantie met kleine kinderen doordat het een kleinschalig park is met kindvriendelijke faciliteiten. Jonge kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de uitdagende speeltuin van natuurlijke materialen met zwerfkeien.

• Welke natuurgebieden liggen er in de buurt?

Een vakantie met jonge kinderen buiten de schoolvakanties is niet compleet zonder een wandeling in de natuurrijke omgeving! Natuurgebieden in de buurt van ons vakantiepark zijn de Utrechtse Heuvelrug, Nationaal Park de Hoge Veluwe en recreatiegebied Kwintelooijen. Ook de Betuwe is een prachtige omgeving om te ontdekken. Kinderen kunnen op een interactieve manier leren bij het Flipje en Streekmuseum.