Soof Retreats
Vakantiepark Veenendaal

Vakantiepark nabij Veenendaal

  • Op 4 km van Veenendaal
  • Duurzame en luxe ecolodges
  • Laadpalen voor de elektrische auto

Een duurzame vakantie nabij Veenendaal

Wil je op vakantie vlak bij Veenendaal en in een duurzame accommodatie verblijven? Kom dan jouw vakantie vieren bij Soof Heuvelrug! Bij ons kun je een duurzaam huisje huren nabij Veenendaal. Deze zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Deze ecolodges zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 3 slaapkamers. Voor ultieme ontspanning tijdens jouw vakantie kun je verblijven in één van de wellness ecolodges waar een hottub aanwezig is! Tijdens jouw verblijf op ons vakantiepark nabij Veenendaal is er genoeg beleven. Zo zijn er speeltuinen voor de kinderen, kun je afkoelen in het zwembad, huur je een fiets om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen of geniet je van een hapje en drankje bij Brasserie Soof!

Duurzame ecolodges in een natuurrijke omgeving

De duurzame en luxe ingerichte ecolodges bij Soof Heuvelrug zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers. Deze vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd en zijn van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, een woonkamer met flatscreen TV, een koffiezetapparaat en gratis WiFi. Bij Soof Heuvelrug zijn sommige ecolodges gelegen aan het water met een prachtige veranda en enkele ecolodges beschikken over een hottub wat voor de ultieme ontspanning zorgt. Tijdens jouw vakantie bij Veenendaal geniet je van de luxe die je thuis gewend bent en kom je helemaal tot rust!

Dit zijn onze duurzame ecolodges‚§Ķ

Faciliteiten tijdens jouw vakantie bij Veenendaal

Bij ons vakantiepark nabij Veenendaal is er genoeg te beleven voor het hele gezin! Zo is er een zwembad met gave waterspeeltuin, een fietsverhuur waar je ook mountainbikes kunt huren, speeltuinen waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren, een brasserie waar je kunt genieten van een hapje en een drankje en een recreatieprogramma in de schoolvakanties. En de ecolodges zijn niet het enige wat duurzaam is bij Soof Heuvelrug, er zijn namelijk meerdere laadpalen aanwezig waar je je elektrische auto kunt opladen. Je verveelt je geen moment tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis vlak bij Veenendaal!

Onze faciliteiten‚§Ķ

  • Zwembad met waterspeeltuin
  • Gave speeltuinen
  • Fietsverhuur m√©t mountainbikes
  • Recreatieprogramma (in schoolvakanties)
  • Brasserie Soof

Hier vind je¬†Soof Heuvelrug‚§Ķ

Wat mensen ons vroegen‚§Ķ

ūüĆŅ Waarover beschikken de duurzame ecolodges van Soof Heuvelrug?

De ecolodges van Soof Heuvelrug zijn geschikt voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser aanwezig, een woonkamer met flatscreen TV én gratis WiFi. Optioneel is er een hottub aanwezig of heb je een prachtig uitzicht over het water!

ūüöī Welke faciliteiten zijn er aanwezig bij Soof Heuvelrug?

Bij Soof Heuvelrug verveel je je geen moment dankzij de faciliteiten voor jong en oud. Bij ons neem je onder andere een duik in het zwembad, vermaken de kinderen zich in de speeltuinen, geniet je van een hapje en drankje bij Brasserie Soof of huur je een fiets en verken je de Utrechtse Heuvelrug!