Soof Heuvelrug

Activiteiten

Activiteiten

Geniet in een luxe lodge midden in de natuur van een ontspannen vakantie. Kom je deze zomer naar De Utrechtse Heuvelrug? We hebben voor de zomer allerlei leuke activiteiten op de planning staan, lees snel verder!

Paella-avonden en lazy sundays...
Wat deze zomer extra speciaal maakt zijn onze themaweken. Iedere woensdagavond en zondagmiddag hebben we een vast thema. Met heerlijke paella-avonden, lazy sundays met oesters en bubbels en nog veel meer hoef je het vakantiepark niet meer af voor een echt vakantiegevoel!

Kom tot rust tijdens een yoga activiteit

In de zomervakantie organiseren wij iedere zaterdag een ontspannen yoga activiteit waar je écht even helemaal tot rust komt. Onder begeleiding yoga-poses aannemen in de buitenlucht en even tot jezelf komen, dat klinkt als een relaxte vakantie!

Trek de wandelschoenen maar aan!
Wanneer je er toch even tussenuit wilt tijdens je vakantie op Soof, hebben wij genoeg leuke tips voor de omgeving. Ga lekker zitten op het terras voor een heerlijke lunch of diner in Rhenen of trek de wandelschoenen aan en ga Kwintelooijen ontdekken. Benieuwd naar alle tips?

Echt even ontspannen!
We kunnen je niet beloven dat het zonnetje altijd schijnt, maar we gaan er wél alles aan doen om je een heerlijke zomer te bezorgen. Kom gezellig samen marshmallows roosteren boven het kampvuur, spring in het zwembad voor wat verkoeling of plof neer op je eigen veranda met een hapje en drankje. Zie jij jezelf al zitten?

 

Bekijk ons activiteitenprogramma